Background check

Identificarea vulnerabilităților și riscurilor de securitate care decurg din asocieri/parteneriate cu persoane fizice/juridice/entități

xsdxs(1)

Analizăm solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane juridice

După cum experiența oricărui antreprenor o demonstrează, mediul economic actual nu dispune întotdeauna de mecanisme care să elimine rapid din piață pe acei actori economici ai căror solvabilitate sau seriozitate sunt incompatibile cu un mediu de business corect competitiv.

Riscurile asocierii în orice formă cu aceștia sunt diverse, de la pierderi financiare și patrimoniale, pierderi de piețe, afectarea imaginii de brand, declanșarea unor campanii mediatice negative sau chiar repercusiuni din partea instituțiilor de aplicare a legii. Antreprenorii nu dispun întotdeauna de timp sau resurse interne care să le permită verificarea corectitudinii unui potențial partener.

PRIME INTELLIGENCE dispune de expertiza profesională, mijloacele și metodele care pot evalua solvabilitatea și seriozitatea unei persoane juridice, elemente cheie care pot constitui o condiție eliminatorie pentru demararea oricărei viitoare asocieri.

Evaluăm conduita, moralitatea publică, solvabilitatea sau seriozitatea unor persoane fizice

PRIME INTELLIGENCE, prin specialiștii săi, poate oferi beneficiarilor evaluări în ceea ce privește conduita sau moralitatea publică a unor persoane, în așa fel încât beneficiarul să poată evita demararea unor colaborări cu persoane nepotrivite, colaborări care pot genera disfuncționalități, riscuri sau vulnerabilități pentru business.

O realitate a mediului de business actual constă în dificultatea identificării de specialiști în majoritatea domeniilor, indiferent de ramura economică sau nivelul ierarhic (middle/top management).

O cerință a oricărui angajator este, pe lângă nivelul profesional ridicat, probitatea morală a viitorului angajat. Seriozitatea, corectitudinea, loialitatea sunt calităti pe care fiecare antreprenor le așteaptă din partea angajaților colaboratorilor sau partenerilor.

Servicii:

Contactează-ne:

Ia legătura cu unul dintre specialiștii noștri

Activitățile investigative și consultanța de specialitate se desfășoară într-o manieră confidențială, discretă și profesionistă asigurând protecția și securitatea informațională fiecărui client.