Contact

Email: 

office@primeintelligence.ro

Activitățile investigative și consultanța de specialitate se desfășoară într-o manieră confidențială, discretă și profesionistă asigurând protecția și securitatea informațională fiecărui client.

Ia legătura cu noi

Întrebări frecvente

Atunci când clienții apelează la servicii de detectivi particulari, există anumite întrebări frecvente pe care le pot avea. Contactați-ne pentru a afla mai multe.

Scopul ITS este de a identifica breșe de securitate, potențiale vulnerabilități dpdv tehnic în ce privește securitatea comunicațiilor și de a recomanda măsuri de neutralizare a acestor riscuri.

Confidențialitatea este condiția de bază a existenței companiei noastre.
Păstrarea secretului profesional este prioritatea echipei, parte integrantă a principiilor ce garantează profesionalismul si seriozitatea firmei noastre.
Identitatea beneficiarilor și toate informațiile private rezultate în urma derulării unei activități contractuale sunt și rămân confidențiale.

Dispunem de o resursă umană înalt calificată, având specialiști cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul securității informației și al gestionării amenințărilor de securitate națională. Echipa tehnică PRIME INTELLIGENCE este instruită intensiv periodic, în scopul menținerii unui nivel up-to-date al specializării, în concordanță cu evoluția și dezvoltarea echipamentelor deținute – la rândul lor upgradate permanent conform celor mai recente apariții în domeniu.