Our goal:

„Working tirelessly to protect and defend your business”

Cine suntem?

PRIME INTELLIGENCE dispune de o resursă umană înalt calificată, având specialiști cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul securității informației și al gestionării amenințărilor de securitate națională.

În permanență compania noastră evaluează noile echipamente și aplicații software care apar pe piața în scopul menținerii celui mai înalt nivel de expertiză.

Despre noi

PRIME INTELLIGENCE dispune de o resursă umană înalt calificată, având specialiști cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul obținerii, analizei și securității informațiilor. Specialiștii noștri sunt acreditați și special pregătiți, iar activitatea este desfășurată în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Echipa tehnică PRIME INTELLIGENCE este instruită intensiv periodic, în scopul menținerii unui nivel up-to-date al specializării, în concordanță cu evoluția și dezvoltarea echipamentelor deținute – la rândul lor upgradate permanent conform celor mai recente apariții în domeniu. PRIME INTELLIGENCE acordă o atenție deosebită celor mai noi și sofisticate dispozitive digitale de preluare și criptare de date din mediul ambiental.

Echipamentele folosite de echipa tehnică PRIME INTELLIGENCE se situează printre cele mai înalt tehnologizate echipamente existente la momentul prezent pe piața mondială, dispunând de o gamă variată de senzori și detectori de mare sensibilitate.

În permanență, compania noastră evaluează noile echipamente și aplicații software care apar pe piață în scopul menținerii celui mai înalt nivel de expertiză.

Securitate integrată pentru afacerea dumneavoastră

Mediul de business actual, extrem de competitiv, generează o concurență neprincipială, neloială sau chiar agresivă. Adaptarea la acest mediu nu este un lux, este o necesitate.

Ce facem?

Identificăm breșe de securitate, tehnice sau procedurale și recomandăm măsuri de neutralizare.

Cu ce facem?

Aparatura noastră reprezintă vârful de gamă pe plan mondial și este completată permanent cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

Cine suntem?

O echipă de profesioniști cu zeci de ani de experiență în acest domeniu de maximă specializare.

Cum facem?

Prin investigații și verificări tehnice de securitate. Acestea sunt esențiale pentru a evalua și a identifica eventuale vulnerabilități.

pexels-tstudio-10827833(1)

Misiunea noastră

Riscurile asociate mediului de business sunt în continuă creștere, astfel că asigurarea securității spațiilor private devine o problemă care trebuie integrată în practicile ce țin de normalitatea contemporană. Păstrarea securității spațiului privat trebuie să devină o constantă a fiecărui management de succes.

PRIME INTELLIGENCE oferă soluții integrate de intelligence clienților care, datorită valorii lor, se confruntă cu situații care îi pot priva de confidențialitatea discuțiilor derulate în spațiile private.

Echipă profesionistă

Detectivii noștri particulari sunt acreditați și special pregătiți, iar activitatea este desfășurată în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Experiența vastă a echipei implicată în zona operațiunilor tehnice face ca identificarea dispozitivelor de interceptare și vulnerabilităților să fie realizată în condiții de maxim profesionalism.

team(1)

Servicii Premium

Mediul de business actual, extrem de competitiv, generează în unele cazuri o concurență neprincipială, neloială sau chiar agresivă. Adaptarea la acest mediu nu este un lux, este o necesitate.

Tehnici performante

Utilizăm aparatură tehnică și echipamente de ultimă generație, specializate în analize complexe

Contact 24/7

Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră.

Protecție

Relații contractuale de lungă/scurtă durată, parteneriat bazat pe implicare activă și încredere reciprocă

Ia legătura cu unul dintre specialiștii noștri

Toate datele și informațiile provenite în urma activităților desfășurate de detectivii noștri rămân confidențiale și sunt asigurate prin prevederile legislației specifice, deontologia profesională și răspunderea contractuală de tip Non Disclosure Agreement.