Background check

Identificare si ierarhizare a vulnerabilităților și riscurilor în planul politicilor de securitate internă, inclusiv în sfere precum spionajul industrial, concurență neloiala, insider intelligence, insider trading.

h_15235476-edit-1579897222(1)

Există o îngrijorare larg răspândită că camerele video vor folosi software de recunoaștere facială pentru a urmări fiecare mișcare publică. Mult mai puțin remarcată – dar la fel de alarmantă – este expansiunea exponențială a rețelelor de supraveghere video „inteligentă”.

Afacerile private și casele încep să-și conecteze camerele la rețelele de poliție, iar progresele rapide în inteligența artificială investesc rețele de televiziune cu circuit închis sau CCTV, cu puterea de supraveghere publică totală. Într-un viitor nu atât de îndepărtat, forțele de poliție, magazinele și administratorii orașului speră să vă filmeze fiecare mișcare – și să o interpreteze folosind analize video.

Creșterea rețelelor de camere inteligente care văd totul este o evoluție alarmantă care amenință drepturile și libertățile civile din întreaga lume. Agențiile de aplicare a legii au o istorie lungă de utilizare a supravegherii împotriva comunităților marginalizate, iar studiile arată că supravegherea înfierbează libertatea de exprimare – efecte negative care s-ar putea răspândi pe măsură ce rețelele de camere devin mai mari și mai sofisticate.

Pentru a înțelege situația cu care ne confruntăm, trebuie să înțelegem creșterea complexului industrial de supraveghere video – istoria sa, jucătorii de putere și traiectoria sa viitoare. Începe cu proliferarea camerelor pentru poliție și securitate și se termină cu un nou imperativ puternic al industriei: supravegherea vizuală completă a spațiului public.

Servicii:

Contactează-ne:

Ia legătura cu unul dintre specialiștii noștri

Activitățile investigative și consultanța de specialitate se desfășoară într-o manieră confidențială, discretă și profesionistă asigurând protecția și securitatea informațională fiecărui client.